Květy jasmínu

Glycerin s květy Jasmínu

Květy jasmínu byly již ve Staré Číně používány pro léčebné účely. Také je tato květina považována za symbol lásky, radostí a elegance.

Jasmín je léčivý prostředek na suchou pleť, má antibakteriální účinky a je vhodný pro intimní hygienu.

Glycerin chrání přirozenou obrany schopnost kůže vyplňováním prostoru , kterému se říká mezibuněčná hmota a přitahováním právě takového množství vody, které udržuje homeostázu kůže. Znamená to, že glycerin na sebe váže vzdušnou vlhkost a udržuje pokožku vláčnou.

  • Rostlinný základ,
  • neobsahuje Sodium Lauryl sulfát
  • neobsahuje Sodium Laureth sulfát
  • dobře pění
  • hydratace a příjemný pocit pokožky 

Byliny které používáme k výrobě splňují požadavky na jakost a zdravotní nezávadnost stanovené zákonem 110/97 Sb.s provádějícími předpisy. 

Ingredients/INCI/:
Jasminum officinale floor, Glycerin, Aqua, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sodium Laurete, Sorbitol, ,sodium Chloride, Lauric Acid, Stearic Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate


Min.hmotnost:100g/± 10g dle doby zrání

105,00 Kč